كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
طرح توليد انواع كيك و كلوچه با توجه به وارد شدن اين محصول به ميان وعده خانوار، مي تواند با بازدهي و سود بالايي همراه باشد. براي توليد انواع كيك و كلوچه معمولا از آرد سفيد قنادي نرم با ميزان پروتئين پايين استفاده مي شود. بطور كلي كيك ها و كلوچه ها ارزش غذايي پاييني دارند، اما با اين حال بسياري از افراد در وعده هاي بين غذايي خود، انواع كيك و كلوچه و بيسكوئيت را همراه با چايي ميل مي كنند. در صورتي كه به حوزه شيريني پزي و پخت انواع كيك و كلوچه علاقه مند هستيد، جهت اطلاع از تمامي موارد مرتبط با اين طرح، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد. براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توليد انواع كيك و كلوچه
امتیاز:
بازدید: 0
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |