كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

طرح توليد انواع كيك و كلوچه با توجه به وارد شدن اين محصول به ميان وعده خانوار، مي تواند با بازدهي و سود بالايي همراه باشد. براي توليد انواع كيك و كلوچه معمولا از آرد سفيد قنادي نرم با ميزان پروتئين پايين استفاده مي شود. بطور كلي كيك ها و كلوچه ها ارزش غذايي پاييني دارند، اما با اين حال بسياري از افراد در وعده هاي بين غذايي خود، انواع كيك و كلوچه و بيسكوئيت را همراه با چايي ميل مي كنند. در صورتي كه به حوزه شيريني پزي و پخت انواع كيك و كلوچه علاقه مند هستيد، جهت اطلاع از تمامي موارد مرتبط با اين طرح، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

منبع: طرح توليد انواع كيك و كلوچه

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/18  ] [ ۱۹ ] [ karduk ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب